Vrt

Bujni vrtovi: Odaberite najbolje trajnice za vašu oazu

Kada je u pitanju uređivanje vrta, trajnice su neizostavan dio. Oni će vam dati strukturu, raznolikost i boju za vašu oazu. Postoji mnogo lijepih trajnica koje mogu biti dio vašeg vrta.

najbolje trajnice za vašu oazu

Jedna od najčešćih trajnica je kamilica. Ona je ugodna uz obilje lišća i cvijeća, a njeni mirisni cvjetovi će udahnuti novi život u vaš vrt.

Hortenzija je još jedna popularna trajnica. Boje i oblike njihovih cvjetova su nevjerojatne, a neki od njih mogu narasti do visine od 2 metra.

Lavanda je još jedna lijepa trajnica. Oni će donijeti mirisnu aromu u vaš vrt, a istovremeno će izgledati prekrasno cijele godine.

Ako tražite nešto trajno, onda je vinca sjajna ideja. Vinca ili zimzelen je otporna na sušu i s njom ćete uvijek imati veliku količinu lišća i cvijeća.

Dahlija je još jedna popularna trajnica. Oni će donijeti veliku količinu boje u vaš vrt u obliku velikih cvjetova.

Također moramo spomenuti crvenu ciniju. Ona je otporna na sušu i lako se uzgaja, a njeni crveni cvjetovi će dati lijepu boju vašem vrtu.

Kada odabirete trajnice za vrt, odaberite one koje se najbolje uklapaju u vašu oazu. Također bi se trebali raspitati o njihovim potrebama za vodom i hranom, kako bi se osiguralo da će vaše trajnice uspješno rasti. Uz odabir pravih trajnica, vaša oaza će izgledati bujno i prekrasno cijelo ljeto

Naruči knjigu Crni zmajevi
Naručite s najdraže trgovine
Naruči na Kobo Naruči na Thalia.de Naruči na Lulu.com Naruči na Vivlio Naruči na Smashwords Naruči na na Apple Books Naruči na Draft2Digital