Vrt

Cvjetni dragulji za vječnost: Najbolje trajnice za vaš vrt

Kada se radi o vrtnom uređenju, trajnice su neizostavan dio. Oni pružaju raznolikost u bojama i oblicima, kao i činjenicu da će biti tu godinama. Ako tražite cvjetne dragulje za vječnost, donosimo vam najbolje trajnice za vaš vrt.

Bijeli rododendron

Crveni božur ili rododendron izvrsni su izbor za one koji traže cvjetne dragulje za vječnost. Ove trajnice voli hladne zime, ali se ne boje ni najtoplijeg vremena. One proizvode mnoštvo lijepih, crvenih cvjetova koji će obasjati vaš vrt.

Crveni božur

Pučkorizik, ili takozvana crvena campanula, također je odličan izbor za vrt. Viseći lijepi, crveni cvjetovi će vas očarati i pridodati boju vašem vrtu. Iako je vrlo otporan, ipak ga trebate zaštititi od hladnog vremena. Ako ne uspijte pronaći crvenu, i plava je izvrsna.

Plava campanula

Heuchera je također izvrsna trajnica za vrt. Ona će dugo trajati, a cvjetovi će vam donijeti mnoštvo boja, od žutog do ljubičastog. Ona će biti neobična oznaka u vašem vrtu i donijeti posebnu ljepotu.

Heuchera
Heuchera

Nerin je još jedna odlična trajnica za vrt. Ona je odlična za one koji traže cvjetne dragulje za vječnost. Ima veliku raznolikost boja, od ljubičaste do crvene, što će učiniti vaš vrt još ljepšim.

Nerin cvijet

Svi ovi cvjetni dragulji su odličan izbor za one koji traže trajnice za vrt. Oni će donijeti boju i ljepotu vašem vrtu, a ujedno će biti tu godinama. Uz malo truda, možete stvoriti lijep vrt u kojem ćete uživati.

Naruči knjigu Crni zmajevi
Naručite s najdraže trgovine
Naruči na Kobo Naruči na Thalia.de Naruči na Lulu.com Naruči na Vivlio Naruči na Smashwords Naruči na na Apple Books Naruči na Draft2Digital